Scroll to top

5 idei pentru a adapta tehnologia interactivă afacerii tale


Digital Signage

Ce aduce nou un produs, oricare ar fi natura lui? Cu ce se diferenţiază? Ce are unic? Sunt întrebări simple, dar cu răspunsuri complexe, pentru că piaţa este complexă, iar consumatorii diferiţi. Tehnologia interactivă se poate adapta oricărui tip de afacere, important este să fim deschişi trendurilor digitale şi să le adaptăm cât mai creativ.

Evidenţiază valoarea unui produs sau a unui serviciu!
Indiferent că deţii un magazin, un restaurant, o farmacie sau un spital, asigură-te că faci tot ceea ce trebuie pentru a explica de ce produsele/ serviciile tale sunt valoroase. Display-urile dintr-un magazin, de exemplu, pot afişa mesaje cu conţinut legat strict de calitatea produselor comercializate. Este o informaţie importantă pentru consumator, el înţelege astfel că banii sunt cheltuiţi pe ceva nu doar necesar, ci şi valoros.

Ecrane LED implementate de iTotem în restaurantul Mado din Iulius Mall (Iași)

Faceţi publicitate unui produs sau serviciu!
Fără doar şi poate publicitatea este unul dintre modurile cele mai eficiente de a face cunoscut un produs sau un serviciu. Însă, cu un conţinut adecvat de semnalizare digitală, un brand poate fi promovat prin tehnologia digitală evocând în felul acesta emoţii puternice din partea potenţialilor clienţi. Un videowall de dimensiuni impresionante plasat fie în interior, fie în exteriorul unui spaţiu va atrage întotdeauna atenţia şi va crea o stare specială pe care un banner tradiţional, static, niciodată nu o va face. Diferenţa nu stă doar în detalii, ci în mai multe: tehnologie, conţinut dinamic, impact. Făcând vizibil un produs/ serviciu via digital signage face parte din procesul de interacţiune cu clienţii.

Creează o experienţă relaxantă, memorabilă!
Pandemia a dus la creşterea masivă a vânzărilor online, creând contextul prielnic pentru a ne obişnui din ce în ce mai mult cu achiziţiile online. Prin câteva click-uri decidem ce şi de unde cumpărăm. Însă experienţa offline trebuie să continuă să atragă, să vină cu un element proaspăt, interactiv, prin intermediul reţelelor de digital signage. Conţinutul amuzant, care să alterneze cu pachetele de oferte/ promoţii sau calupuri de promo, dinamizează vizita într-un spaţiu, îi dă alte dimensiuni. Un video scurt distractiv, o pastilă de umor, ar putea face, de exemplu, mai plăcut statul la coadă, iar timpul de aşteptare nu va mai fi perceput la fel.

Ecrane digitale indoor pentru CEC Bank

Display profesional indoor, de la iTotem, pentru CEC Bank

Promovează un eveniment care urmează să aibă loc!
Deţii un restaurant şi urmează să aibă loc un eveniment important? Include ştirea în conţinutul media şi ruleaz-o pe ecranele poziţionate cât mai vizibil (ideal cu vedere spre stradă). Oamenii vor afla şi, în afară de clienţii fideli, informaţia va atrage atenţia şi unor potenţiali clienţi. Anunţarea evenimentelor de divertisment, care contribuie la diversificarea experienţei, aduce un plus de valoare unui loc.

Dă valoare feedback-ului primit de la clienţi!
În general recenziile clienţilor sunt afişate pe site-uri sau reţelele de socializare. Părerile lor contribuie asupra factorului de decizie a altor posibili clienţi. Prin urmare, este esenţial ca alţi oameni să vadă că produsele/ serviciile respective sunt de top. În consecinţă, afişarea recenziilor clienţilor mulţumiţi prin intermediul semnalizării digitale (display-urile din magazine/ restaurante/ hoteluri/ centre spa etc.) consolidează şi influenţează deciziile de cumpărare (într-un mod la care nu ne-am fi gândit vreodată).

[!] Dacă doreşti să afli ce presupun soluţiile de digital signage şi în ce fel se pretează la o afacere anume, te aşteptăm în showroom-ul iTotem.