Scroll to top

Alege corect display-ul pentru afacerea ta!


Digital Signage

Display-ul potrivit la locul potrivit. Dar ce înseamnă în contextul semnalizării digitale „potrivit“? Iată 5 criterii care îţi vor face drumul mai uşor spre alegerea display-ului de care ai nevoie:

Ecranul – care e dimensiunea ideală?
Ce tip de afacere ai, indoor sau outdoor? În ce tip de spaţiu vrei să integrezi display-urile – mare/ generos sau mic/ mai intim? De la ce distanţă vor vedea oamenii display-ul? Dacă ai răspunsuri la aceste întrebări, ştii ce să alegi!

Rezoluţia – mai clar = impact mai puternic
Când priveşti o imagine, nu vrei să strângi ochii şi nici să te apropii prea tare. Dimensiunea potrivită a ecranului merge mână în mână cu rezoluţia. Cu cât e mai clar, cu atât e mai de impact.

Formatul ecranului – landscape sau portret?
Anumite tipuri de conţinut se pretează la formatul landscape, altele la cel de tip portret. Unele display-uri însă sunt versatile şi oferă ambele formate. Adaptarea la spaţiu şi la conţinut devine mai uşoară.

Consumul de energie
Care e consumul de energie în cazul unui display? Afișajele eficiente din punct de vedere energetic pot reduce costurile pe termen lung; investiţia este, prin urmare, una de durată.

LCD sau LED?
Ce oferă LCD-urile, ce oferă LED-urile? Care sunt plusurile şi care minusurile? Te aşteptăm să ne contactezi pentru a-ţi răspunde la toate aceste întrebări şi pentru a detalia factorii pe care e bine să îi ai în vedere când alegi un display. Tu vii cu întrebările, noi cu soluţiile!