Scroll to top

Aşteptarea a luat sfârşit! Timp valoros înainte de a intra în cabinetul medical


Digital Signage

Cunoaştem cu toţii scenariul: ne-am făcut o programare, ajungem la cabinetul medical, unde avem de aşteptat mai mult sau mai puţin. Iar timpul de aşteptare înainte de a ne prelua personalul medical pare, ca niciunde altundeva, perceput mai apăsător.

Dacă înainte aveam la dispoziţie reviste sau pliante pe care le răsfoiam, astăzi, telefoanele mobile sunt cele care ne fac minutele dinaintea consultaţiei/ intervenţiei mai uşor de suportat. Cum soluţiile de digital signage sunt extrem de versatile şi pot fi adaptate unor spaţii foarte variate, ecranele digitale instalate în sălile de aşteptare ale cabinetelor medicale ar putea oferi o soluţie mai atrăgătoare (şi chiar mai relaxantă) pentru petrecerea timpului înainte de a intra în cabinet.

Conţinut personalizat pentru sălile de aşteptare din spitale sau cabinete medicale
Când avem o problemă de sănătate, ne dorim să fim informaţi în privinţa ei. Ne mai dorim, de asemenea, să avem acces la informaţii oferite de specialişti şi, pe cât posibil, adaptate situaţiei noastre. Şi, nu în ultimul rând, încercăm să căutăm şi variante complementare – cum ne-ar putea ajuta, de exemplu, regimul alimentar, ce alimente sunt interzise în cazul problemei pe care o avem şi ce alimente sunt permise. Un video scurt, cu informaţii esenţiale furnizate de un nutriţionist sau nutriţionistă, ar fi o sugestie de conţinut, pe un display, într-o sală de aşteptare. Avem programare la medicul stomatolog, pentru a ne trata o carie sau pentru un periaj profesionist? Ar fi interesant să aflăm, privind un ecran digital instalat în recepţie sau în sala de aşteptare, care sunt alimentele cel mai des întâlnite care încurajează apariţia cariilor. Sau în ce constă sigilarea dentară – o metodă din ce în ce mai întâlnită în prevenirea cariilor. Venim pentru prima dată la medicul respectiv? Prin integrarea unor triggeri specifici, display-ul poate rula informaţii customizate – prezentarea medicului, a echipei, într-un mod cât profesionist şi prietenos în egală măsură.

Un alt aspect de avut în vedere este sunetul – cum în sălile de aşteptare ne dorim linişte, este important ca subtitrările sau textul să fie cât mai vizibil şi uşor de citit. Conţinutul poate fi variat, alternat cu alte mesaje de interes în funcţie de profilul publicului.

Vrei să afli mai multe despre digital signage şi despre cum un display poate reevalua o sală de aşteptare? Te aşteptăm să povestim mai multe despre acest subiect şi despre digital signage în general, în showroom-ul iTotem!