Scroll to top

Digital Signage cucerește „Orașul îngerilor“


Digital Signage

O instalație de trei afișaje digitale la dimensiuni impresionante este noua atracție din Los Angeles. Suprafața pe care o acoperă este de peste 18.000 metri pătrați, iar „strălucirea“ și acuratețea vizuală este dată de peste 17 milioane de pixeli care permit un control individual asupra LED-urilor.

Instalația este amplasată în Complexul Circa, situat la câțiva pași de Steple Center, în inima Los Angeles-ului. Spațiul public este reconfigurat grație afișajelor digitale, devenind o adevărată atracție, grație puternicului impact vizual.

Cele două turnuri rezidențiale de 35 de etaje și spațiul comercial de 48.000 de metri pătrați din Complexul Circa sunt noile „achiziții“ ale zonei și completează conceptul de dinamism ale acesteia. Atrage anual milioane de vizitatori, fiind, prin urmare, un loc ideal pentru afișajele digitale generatoare de venituri. Proiectul a fost posibil datorită Companiei Hankey Investment și Jamison Properties.

Uriașa instalație cu display-uri cu LED-uri constă în trei display-uri individuale, cu o suprafață totală de peste 18.000 de metri pătrați și peste 17 milioane de pixeli. Dimensiunea de amploare a proiectului și forma unică a arhitecturii (instalația este amplasată pe două laterale și pe colț, astfel încât există o continuitate între ecrane) au fost principalele provocări atât pentru echipele care au gândit designul, cât și pentru cei care i-au dat viață.

Rezultatele însă arată că resursele, creativitatea și organizarea eficientă fac posibile proiecte aparent imposibile. Orașul îngerilor are acum în portofoliu un nou punct de atracție pentru turiștii doritori să descopere Los Angeles și din alte perspective.

Sursa: digitalsignageconnection.com