Scroll to top

Digital Signage și experiența hologramelor livrează personaje interactive


Digital Signage

Nu este o noutate că Digital Signage ia amploare și că devine din ce în ce mai interactiv, dar și mai receptiv raportat la reacția furnizorilor de servicii diferite.

Se dezvoltă noi și creative moduri de a interacționa cu consumatorii, fie prin funcțiile ecranelor tactile, fie prin conținutul dinamic. Unele Companii experimentează deja tehnologia hologramelor pentru o oferi conținut mai atractiv. Proiectul Holoportl, realizat de Portl Hologram Company, este un exemplu în acest sens.

Holoportl presupune folosirea soluțiilor de digital signage prin care se pot oferi interacțiuni live 4K sau prin care se poate livra conținut hologramic. Device-ul a fost prezentat pentru prima dată la ComicCom, eveniment ce a avut loc în Los Angeles, între 11 și 13 octombrie 2019. Invitații au putut interacționa atât cu personaje virtuale, cât și cu persoane reale.

David Nussbaum, CEO al Companiei Portl Hologram, a dat un interviu paginii Digital Signage Today, și a vorbit despre soluțiile digitale folosite pentru a da viață proiectului. Iată câteva aspecte punctate de el:

 

  • tipul de display folosit pentru acest device: un panou de dimensiunile unei persoane reale, realizat din elemente care includ un LCD cu ecran tactil transparent 4K, leduri strălucitoare cu lumină albă de 80 de lumeni, echipament de producție la nivel de studio, încorporate toate într-o vitrină de calitate;
  • cum se activează: manual, atingând ecranul, prin telecomandă sau live, prin HoloPortation;
  • în ce tipuri de spații se pretează: de la muzee, complexe sportive, universități, până la hoteluri, teatre, showroom-uri;
  • cum este îmbunătățită experiența clientului: cei care au interacționat cu acest produs au spus că e distractiv, informațional, educațional, dar mai ales amuzant.