Scroll to top

Digital signage, prognoza pe următorii 4 ani: creșteri de miliarde de dolari


Digital Signage

Conform unui comunicat de presă emis de Expert Market Research, se prognozează, în următorii patru ani, o creștere anuală de 8% în ceea ce privește semnalizarea digitală la nivel global. Exprimată în cifre, creșterea ar fi echivalentă cu suma de 33 de miliarde de dolari.

„În plus, diverse progrese tehnologice, cum ar fi integrarea tehnologiei biometrice în produsele de semnalizare digitală, acționează ca alți factori de creștere“, informează același comunicat, preluat de pagina digitalsignagetoday.com. Tehnologia biometrică se referă, în general, la utilizarea tehnologiei pentru a identifica o persoană pe baza unor aspecte biologice ale acesteia. Recunoașterea amprentelor digitale este una dintre primele tehnologii biometrice care au fost grupate în mod vag în cadrul criminalisticii digitale. Având în vedere numărul tot mai mare de camere de supraveghere video care se înmulțesc în marile orașe, utilizarea datelor captate de aceste camere s-a aflat în centrul mai multor scandaluri legate de viața privată și de drepturile omului.

Cele mai mari piețe de digital signage din lume rămân cele din America de Nord și Europa, urmate de regiunea Asia-Pacific (cu creșteri notabile în India și China). Raportul realizat de Expert Market Research numește principalii cinci lideri ai industriei ca fiind NEC Corp., LG Electronics Inc., Samsung Electronics Co. Ltd., Panasonic Corp., Sony Corp. și Planar Systems Inc.

Există însă și alte studii efectuate privind viitorul DS pe următorii 4 ani, un alt raport indicând o creștere de 28 de miliarde de dolari. Deși cifrele exacte rămân de văzut, se așteaptă la o creștere consistentă în acest sector în următorii ani.

Ai o afacere pe care vrei să o dezvolți apelând la soluțiile de digital signage? Vino în showroom-ul Itotem ca să povestim liber despre acest subiect și despre cum ai putea adapta soluțiile de digital signage la business-ul tău.