Scroll to top

Digital signage și antreprenoriatul: idei mari pentru afaceri mici


Digital Signage

Dacă antreprenoriatul implică ideea de schimbare şi de creare a unei noi valori privind modul de a percepe o afacere, în mod sigur soluţiile de digital signage nu ar putea decât să-i ducă la maximum potenţialul.

Semnalizarea digitală a devenit rapid un instrument indispensabil pentru business-urile de toate felurile. Integrată şi în afacerile mici, conform unui plan bine structurat şi urmărind modul în care se poate adapta la tipul de afacere, semnalizarea digitală valorizează eficient business-ul respectiv.

Notorietatea creşte
O imagine de impact înseamnă o imagine construită din elemente grafice atent gândite şi inspirat concepute. Ea devine cu adevărat identitate de brand atunci când este recognoscibilă. Asocierea ei cu tehnologia digitală generează o impresie de durată, iar orice impresie de durată este o poveste care merită spusă mai departe. Includerea în conţinutul unui display a logo-ului business-ului, a mesajului pe care vrea să îl transmită, a unui clip scurt, dinamic, despre afacerea în discuţie îi consolidează poziţia, îi dă personalitate şi, mai presus de toate, o face cunoscută.

Venituri suplimentare prin asocieri cu alte branduri
Semnalizarea digitală poate fi văzută şi ca o platformă inteligentă de publicitate eficientă. Afacerile mici devin mai puternice atunci când funcţionează „în familie“. De exemplu, o cafenea poate include în conţinutul de pe display-uri şi spoturi sau advertoriale ale unor alimente care să aibă legătură cu spaţiul respectiv, produse şi comercializate, ideal, tot de antreprenori (lapte bio, dulciuri bio, bomboane bio etc.). Ideile nu se opresc aici; cum însuşi conceptul de cafea/ cafenea este suficient de generos, parteneriatele se pot extinde şi la alte domenii (un alt exemplu: promovarea unui eveniment editorial/ al lansării unei cărţi).

Informaţia relevantă fidelizează clienții
Ce aduce nou o afacere în contextul altor afaceri similare? Care este mesajul original? Fie că are o poveste spectaculoasă în spate, o viziune aparte, un mod de prezentare diferit sau altfel de ingrediente utilizate, important este ca informaţia rulată pe ecrane să fie relevantă. Exemplu: în cazul în care comercializăm produse cosmetice naturale, prezentăm în conţinutul media informaţii transparente despre ingrediente, păreri ale altor clienţi, promoţii sau mici surprize personalizate. Implicarea clienţilor în acest sens îi fidelizează, îi ține aproape și îi determină să revină, dar să și ducă povestea brandului mai departe.

Ai o afacere mică pe care vrei să o valorizezi prin digital signage? Personalizarea display-urilor este un prim pas. Te așteptăm în showroom-ul nostru să povestim mai multe despre acest subiect!