Scroll to top

Display-ul LED „3D fără ochelari“, pentru interior, cu funcţie interactivă


Digital Signage

ArtVisionWall prezintă noul display LED 3D „fără ochelari“, creat pentru interior şi dotat cu funcţii interactive, care a avut un efect de mare impact în advertising-ul 3D, odată integrat într-un shopping center.

Display-ul cu efect 3D, fără a fi nevoie de purtarea ochelarilor speciali, a atras audienţa făcându-i pe trecători să se oprească şi să-l studieze cu atenţie. Afişajul LED 3D fără ochelari este, în mod cert, noul punct de interes în rândul display-urilor.

Ce are atât de special acest display LED 3D?
Efectul 3D al display-urilor cu LED-uri a punctat un pas nou, aproape revoluţionar, în tehnologia LED. Faptul că o imagine tridimensională poate fi „percepută“ fără a fi nevoie de echipament suplimentar (ochelari 3D) este principalul puncte forte. Ochiul se bucură de culori strălucitoare, imagini realiste şi are parte de o experienţă imersivă.
Cum se obţine acest efect în cazul display-ului de faţă? Prin combinarea unui design special al display-ului cu materialul video creativ. Iar prin adăugarea celor patru radare în fiecare din cele patru colţuri, pentru a realiza funcţia interactivă, clienţii/ privitorii au posibilitatea să joace jocuri şi să privească diverse video-uri. În concluzie: 3D cu ochiul liber + interacţiune = succes pe plan digital.

Detalii tehnice:
– LED Pixel: P2.5
– dimensiune display: faţă: 4800 X 2400 mm, lateral:1600 x 2400 mm
– densitate: faţă: 1920 X 960 pixeli, lateral: 640 X 960 pixeli
– utilizare: indoor
– instalare: spaţiile din zona colţurilor

Medii în care poate fi integrat: corporaţii, clădiri de birouri, faţade media, magazine de comercializare a diferite branduri etc.

Avantaje: în comparaţie cu ecranul LED tradiţional, acest tip de display vine cu mai multe avantaje privind impactul pe care îl are; conţinutul personalizat poate integra perfect dispozitivul într-un spaţiu. Marele beneficiu constă în faptul că depăşeşte limita funcţională de a folosi afişajul doar pentru publicitate. Nu doar că ajută la construirea unui spaţiu multimedia, dar asigură o latură practică pentru privitori, utilă la modul concret: posibilitatea de a interacţiona şi de a furniza astfel un cadru de entertainment.

Articole pe aceeaşi temă: „Display-urile 3D fără ochelari sau experienţă imersivă cu ochiul liber