Scroll to top

Display-urile de vitrină personalizate: importanța soluțiilor custom


Digital Signage

Construirea unui brand presupune nu doar respectarea mai multor etape, ci și rezervarea unei perioade de timp care să-i consolideze poziția pe piață. Însă strategia și timpul nu sunt singurele elemente care fac ca un brand să dureze. La fel de importantă este și adaptarea la nou.

Preluarea noului, implementarea lui în strategia de marketing, poate avea loc în feluri diferite, viziunea originală fiind cea care va atrage întotdeauna atenția. Prin originalitate se subînțelege și un proces de personalizare, tendință din ce în ce mai vizibilă în perioada recentă. Business-urile de nișă câștigă teren, iar cele care domină prin vizibilitatea impusă de tradiție au avut în vedere de-a lungul timpului, și ele, nevoia de a onora diversitatea.

Customizarea unui produs se aplică și în cazul display-urilor de vitrină; afișajul electronic expus spre zona stradală/ coridoare de trecere atrage mai mult ca niciodată atenția și reprezintă un pas inovator în construirea mărcii de identitate. Display-urile de vitrină devin și mai spectaculoase prin personalizare/ customizare. Ce înseamnă, însă, personalizare în cazul display-urilor de vitrină? Iată câteva repere:

  • alegerea dimensiunii (mici/ medii/ mari) în funcție de provocările spațiului (între tipul de vitrină și tipul de display trebuie să existe o simbioză, o comunicare estetică);
  • alegerea formei (vertical/ orizontal) în funcție de provocările spațiului (unele display-uri sunt mai potrivite decât altele);
  • alegerea sistemului de prindere în concordanță cu imaginea de ansamblu (sistemul de prindere contribuie, de asemenea, la efectul estetic general);
  • alegerea în funcție de provocările de mediu (lumină/ întuneric/ soare – oricare ar fi contextul, claritatea imaginea și implicit vizibilitatea nu trebuie să își piardă din calitate).

Și, nu în ultimul rând, natura conținutului rulat pe display-uri are un cuvânt de spus în procesul de personalizare – adaptarea conținutului la targetul căruia i se adresează, la momentul zilei și alți factori considerați importanți pentru un impact cât mai eficient.

Vrei să integrezi display-urile de vitrină în afacerea ta și îți dorești să afli mai multe despre ele? Te așteptăm la o discuție liberă în showroom-ul iTotem pentru a povesti despre soluțiile potrivite, noutăți și felul în care soluțiile de digital signage dau un plus de vizibilitate oricărui business.