Scroll to top

„Display-urile digitale oferă un acces rapid la informaţii şi, totodată, o comunicare de brand eficientă şi atractivă“


Digital Signage

Adriana Draghici„Comunicarea prin intermediul digitalului va rămâne şi în viitor o modalitate preferată de prezentare a produselor, ofertelor şi campaniilor“ – ne asigură Adriana Drăghici, reprezentant marketing Bebe Tei. Despre modul concret în care digitalul vine în sprijinul consumatorilor şi ajută, în egală măsură, strategia de brand, aflaţi din interviul de mai jos:

De la integrarea primelor display-uri în magazinele Bebe Tei până în prezent, cum apreciezi că a influențat acest tip de marketing digital imaginea brandului?
Bebe Tei oferă un concept de magazin care se adresează întregii familii, prin urmare, soluţiile digitale pe care le includem în acest concept trebuie să fie inovatoare, adaptate nevoilor fiecărui membru al familiei. Integrarea afişajului electronic a facilitat interacţiunea cu consumatorii şi a permis o mai bună integrare online & offline.

Care este feedbackul partenerilor Bebe Tei legat de promovarea produselor pe diferite suporturi digitale în magazinele Bebe Tei? Au preferinţe pentru un anumit tip de afişaj digital?
Partenerii noştri au fost dintotdeauna deschişi în privinţa dinamicii de marketing a brandului Bebe Tei, inclusiv în privinţa soluţiilor de digital signage pe care le-am implementat în magazinele noastre. Preferinţa lor, referitor la promovarea produselor pe suporturile digitale, merge spre zonele cu vizibilitate optimă din magazine şi, pe cât posibil, spre soluţii interactive.

Fără doar și poate, în Bebe Tei Bucureşti Mall Vitan ați implementat cele mai ample soluții de digital signage. Intenționați să extindeți exemplul și în alte puncte din București sau din țară?
Proiectul Bebe Tei din Bucureşti Mall Vitan este unul special, iar soluţiile digitale implementate aici sunt o parte importantă din estetica lui şi, implicit, din procesul de interacţiune cu consumatorii. În mod sigur, în măsura în care spaţiul şi arhitectura vor permite, intenţionăm să investigăm variante inovatoare de digital signage şi în alte puncte pe care urmează să le deschidem.

Display-urile de vitrină personalizate

Ecran LED la amplasat la intrarea în magazinul Bebe Tei din Mall Vitan

În ce măsură integrarea soluțiilor de digital signage influenţează vânzările?
Am descoperit, în timp, că integrarea soluţiilor de digital signage a susţinut, în primul rând, procesul de informare al consumatorului privind produsele şi ofertele disponibile. Display-urile digitale oferă un acces rapid la informaţii şi, totodată, o comunicare de brand eficientă şi atractivă. Consecinţa firească a fost sprijinirea consumatorului în luarea unei decizii.

Care sunt planurile referitor la includerea digitalului în acest proces de informare al clienților?
Pentru că aşteptările consumatorilor evoluează odată cu ritmul de dezvoltare al tehnologiei, este esenţial să venim în permanenţă în întâmpinarea lor cu soluţii moderne şi să îi ţinem la curent cu noutăţile. Prin urmare, comunicarea prin intermediul digitalului va rămâne şi în viitor o modalitate preferată de prezentare a produselor, ofertelor şi campaniilor.