Scroll to top

Display-uri indoor personalizate, pentru Noodle Pack (Cluj-Napoca)


Digital Signage

Lanţul de restaurante Noodle Pack este un concept unic în România, derivat din bucătăria asiatică şi adaptat cerinţelor contemporane. iTotem, a realizat pentru Noodle Pack din Cluj-Napoca, B-dul Eroilor, un set de 6 display-uri indoor amplasate în puncte-cheie din restaurant, pentru a evidenţia prezentarea produselor din portofoliu, promoţiile, dar şi conceptul culinar.

DETALII PROIECT

COORDONATELE PROIECTULUI REALIZAT DE ITOTEM
Pentru zona caselor de marcat, clientul a optat pentru cinci display-uri cu bazele egale. În zona de la intrarea în restaurant, opţiunea a mers spre un display de înaltă luminozitate, îndreptat spre exterior.

CARE AU FOST SOLUȚIILE DE DIGITAL SIGNAGE PUSE ÎN PRACTICĂ DE ITOTEM
Display-urile din zona caselor de marcat includ şi două display-uri de video wall cu o structură metalică pentru prindere pe un perete de inox satinat. Structura aceasta a fost îmbrăcată într-o ramă de inox satinat. Atât structura metalică, cât şi rama au fost realizate integral de iTotem. Display-ul poziţionat la intrarea în restaurant are o luminozitate de 4000 de niţi. Faptul că este îndreptat spre exterior permite vizualizarea lui şi din afară.

AVANTAJE
– imaginile puternic luminate facilitează parcurgerea conţinutului media şi ajută la interacţiunea vizuală;
– produsele din portofoliu, noutăţile şi promoţiile sunt puse în valoare prin fotografii apetisante, realizate la rezoluţie HD;
– conţinutul poate fi actualizat în funcţie de noutăţi şi oferte;
– amplasarea display-urilor în puncte cheie (zona caselor de marcat şi intrarea în restaurant) atrage atenţia într-un mod eficient;
– clipurile cu temă culinară dinamizează conţinutul;
– folosirea inoxului satinat contribuie la design-ul aerisit şi stilat.

SPECIFICAŢII TEHNICE

CLIENT: Noodle Pack Cluj, Bulevardul Eroilor 21
TASK: evidenţierea portofoliului Noodle Pack prin display-uri indoor amplasate în puncte-cheie
DATA EXECUŢIEI: iulie 2020
TEHNOLOGIE: display-uri indoor de înaltă luminozitate (4000 de niţi), două display-uri de video wall pentru o singură imagine, structură metalică şi ramă de inox satinat.