Scroll to top

iTotem îşi lărgeşte gama de servicii şi pregăteşte un showroom


Digital Signage

Pachetul de servicii oferit de iTotem include în acest moment creare de conţinut media, realizare de totemuri personalizate şi dotarea lor cu monitoarea profesionale, administrarea reţelelor de digital signage şi consiliere privind alegerea produsului potrivit în funcţie de tipul de afacere.

Portofoliul serviciilor se măreşte cu două noi categorii, fotografii profesionale şi filmare şi montaj video profesional. Pregătirea unui showroom este o altă noutate cu care vine iTotem pe piaţa produselor de digital signage.

În showroom-ul iTotem, vizitatorii vor putea vedea produse dedicate (display-uri, play-ere, video wall controller, splittere etc) şi produse custom.

Fotografii profesionale
Fotografia profesională, indiferent că reprezintă o persoană sau este parte din identitatea unei afaceri, are un rol esenţial în promovarea unei imagini. Serviciul de fotografii profesionale oferite de iTotem include fotografii arhitecturale, de design interior, culinare, auto, medicale şi de produs. Calitatea unei prezentări stă în modul în care sunt evidenţiate detaliile şi, prin ele, felul în care este pusă în valoare imaginea în ansamblul ei – fie că e vorba de un automobil, de un preparat culinar sau de cabinetul unui medic stomatolog. O fotografie profesională este, fără doar şi poate, cartea de vizită a unui business.

Filmare şi montaj video profesional
Magazine, spaţii unde au loc evenimente, restaurante şi hoteluri, turism, crame şi vinării, agricultură şi industrie sunt câteva dintre domeniile pe care le acoperă filmările realizate de iTotem. Serviciul include şi montajul video, iar filmarea se face la rezoluţie 4K, cu camere fixe şi mobile şi drone de ultimă generaţie. Imaginile dinamice, puse cap la cap printr-un montaj profesional astfel încât să spună o poveste, vor avea întotdeauna un impact puternic asupra privitorului. Iar când perspectiva este diversificată, efectul este cu atât mai puternic.

Showroom cu produse din industria digital signage
iTotem este în curs de pregătire a unui showroom în care pot fi văzute produse dedicate (display-uri, playere, video wall controller, splittere etc) şi produse custom. Programează o vizită în showroom (începând cu 29 iunie) pentru a vedea produsele noastre şi pentru a povesti mai multe despre digital signage! Te aşteptăm!