Scroll to top

Market•r oferă transparența de care orice afacere are nevoie


Digital Signage

Comunicarea digitală nu are ca scop doar promovarea unui produs, atunci când ne referim, de exemplu, la domeniul retail, ci și îmbunătățirea modului în care un utilizator percepe respectivul produs sau, prin extensie, compania care îl comercializează.

În secolul în care trăim, ar fi desuet să mai susținem că interacțiunile digitale sunt inutile sau nefolositoare. Date fiind numeroasele avantaje ale tehnologiei digitale, multe companii au integrat-o în strategia de marketing.

Dar pentru ca tehnologia digitală să aibă succes și să-și atingă scopul, este necesar să fie atât accesibilă, cât și intuitivă. De vreme ce fără interacțiune, fără prezența unui utilizator/ consumator/ client, ea nu poate exista, este cu atât mai imperios să fie ușor de folosit.

Unul dintre principiile care stau la baza noului device Market•r este accesibilitatea. Odată ce utilizatorul începe să interacționeze cu ecranul mic și cochet al dispozitivului, pașii urmați sunt ușor de parcurs, iar informația furnizată din ce în ce mai interesantă.

Iată un exemplu de implementare a device-ului: Bayer și-a dorit integrarea la raft a dispozitivului, cu scopul de a oferi informații suplimentare privind produsele comercializate. Prin simpla scanare a unuia dintre produsele alese, se deschide o pagină web cu care potențialul client interacționează și află mai multe detalii despre produsul respectiv.

 

Implementarea dispozitivului Market•r pentru Bayer

Implementarea dispozitivului Market•r pentru Bayer

Atenția utilizatorului este atrasă într-un mod pozitiv, pentru că experiența în sine a interacțiunii este una pozitivă. Este important ca transparența să facă parte din politica de comunicare a unei companii – în cazul de față, afișarea cât mai multor detalii despre ingredientele folosite, proveniența ingredientelor, ce are specific produsul respectiv și care este varianta potrivită în funcție de nevoile utilizatorului.

Dar Market•r poate fi personalizat în neașteptat de multe feluri. De la design-ul carcaselor sau al ramelor, până la natura conținutului afișat, device-ul poate fi adaptat conform naturii business-ului. Dacă vrei să afli mai multe despre acest device, cum îl poți integra cu succes în afacerea ta și mai ales în ce mod îți ajută afacerea, te așteptăm la o discuție liberă în showroom-ul iTotem!