Scroll to top

Noutăți BenQ la ISE 2020 (Amsterdam, 11-14 februarie)


Digital Signage

BenQ, cunoscutul furnizor global de tehnologii și soluții de imagine, anunță, printr-un comunicat oficial, că urmează să prezinte la ISE 2020 o serie de produse noi, concepute pentru domeniul educației, corporate, retail și al sistemelor proAV (audio-video). Standul de prezentare BenQ este adaptat soluțiilor verticale pentru mediile moderne de lucru și de educație.

ISE (Integrated Systems Europe) este cel mai mare târg dedicat tehnologiilor educaționale și sistemelor audio-video din lume, are loc în Amsterdam, între 11 și 14 februarie, iar ediția de anul acesta își propune să fie una spectaculoasă prin tehnologiile de ultimă oră prezentate și conferințele tematice susținute de specialiști în domeniu.

 

Imagine de la ISE 2019

Imagine de la ISE 2019

După ce a înregistrat o creștere continuă în 2019, BenQ vine cu un nou portofoliu de soluții avansate pentru clienții din industria audio-vizualului. Lansarea platformei interactive DuoBoard, la ISE 2020, este una dintre highlight-urile Companiei. DuoBoard este o tehnologie de afișare care acceptă două sisteme de operare diferite ce funcționează în același timp, pe același ecran. Este proiectată astfel încât poate fi folosită atât singură, cât și în duet, prin conectarea pe bază de senzori.

O altă noutate în agenda BenQ este seria CS, destinată mediului corporate care necesită o soluție avansată de afișare fără o aplicație pentru control tactil. Noua serie CS este integrată cu platformele software ce oferă spaţii de lucru personalizate și oferă o tranziție fluidă între aplicații pentru a face întâlnirile mai eficiente.

BenQ va face, de asemenea, demonstrații și cu cea mai recentă completare la seria sa de dispozitive de prezentare wireless, InstaShow WDC20C, care oferă acum utilizatorilor o soluție compatibilă USB-C.

Prezentarea include și două display-uri ultra performante din seria display-urilor de tip stretch: unul întins pe două fețe și unul cu capacități tactile. Acestea vor crea oportunități noi pentru operatorii de vânzare, fiind proiectate cu scopul de a optimiza spațiul și de a încuraja interacțiunea cu consumatorii.

Foto: iseurope.org