Scroll to top

NoviSign lansează o serie de chioşcuri digitale dotate cu dezinfectant pentru igienizarea mâinilor


Digital Signage

În timp ce unele Companii oferă instrumente de comunicare corporativă de la distanță pentru ca mediul afacerilor şi școlile să rămână conectate la activităţile specifice, altele informează publicul, prin display-uri, cu recomandări la zi privind sănătatea. NoviSign, însă, a dezvoltat o soluţie care combină tehnologia digital signage cu dispenserele destinate gelului dezinfectant.

NoviSign Digital Signage introduce o nouă linie de chioșcuri digitale de igienizare manuală, independente și montabile pe perete. Echipate cu auto-dispensere interne care acceptă dezinfectant gel, spumă sau lichid, chioșcurile sunt dotate cu o carcasă metalică robustă și sunt gestionate printr-un software NoviSign bazat pe tehnologia cloud.

S-ar putea să te intereseze: Fabricat în România: primul totem digital cu dispenser pentru dezinfectant lichid

Display-ul poate rula informaţii şi conţinut cu subiecte diverse: de la instrucţiuni privind spălatul corect pe mâini, sugestii legate de sănătate şi metode de prevenţie, până la ştiri din domenii diferite, conţinut educaţional, reclame şi videoclipuri. Mai mult, chioşcurile create de NoviSign pot fi în varianta touchscreen sau non-touchscreen.

O scurtă prezentare video cu noile chioșcuri digitale de igienizare manuală 

Chad Bogan, director al departamentului de marketing şi vânzări NoviSign, a declarat într-un interviu acordat paginii digitalsignagetoday.com, că în prezent astfel de chioşcuri dotate cu dispensere pentru igienizarea mâinilor sunt instalate în peste 500 de locuri din Europa: clinici medicale, cluburi cu activităţi pentru sănătatea corpului, săli de sport, cabinete stomatologice, centre comerciale. Tot el a mai spus: „Conform OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii), spălatul pe mâini este regula numărul 1 pentru a fi în siguranţă. Oferind gratuit publicului gel dezinfectant, clienţii vor saluta ideea şi vor avea mai multă încredere apropiindu-se de spaţiile respective“.

Chioşcurile digitale dotate cu dezinfectant pentru igienizarea mâinilor sunt un pas important în strategiile pentru combaterea coronavirusului şi în lupta pe care toate Companiile o duc pentru a ţine publicul în siguranţă. Ele vor deveni, în viitorul apropiat, o achiziţie valoroasă şi pentru prevenirea cazurilor de răceală sau gripă. În plus, aceste chioşcuri sunt şi o soluţie all-in-one: oferă organizaţiilor un mod nou de a încuraja igienizarea mâinilor, dar şi posibilitatea de a transmite mesaje şi conţinut de interes.

Notă: iTOTEM este reprezentant unic în România al companiei NoviSign Digital Signage.