Scroll to top

Nuntă de lux cu decorațiuni 3D prin projection mapping la 360º


Digital Signage

Deși este o tehnică modernă, projection mapping la 360 de grade poate fi extrem de eficient în organizarea unor evenimente în spirit tradițional. După cum vom vedea în continuare, la o nuntă din Armenia s-a mizat pe decorațiuni 3D realizate virtual, prin projection mapping la 360 de grade, iar rezultatul este spectaculos.

Evenimentul s-a desfășurat în salonul de festivități al unui hotel deținut de unul dintre cei mai bogați oameni din Armenia, construit special pentru această nuntă. A fost primul eveniment organizat în acest hotel, iar prestigioasa listă de invitați a inclus numele unor șefi de stat. Particularitatea vizuală a ceremoniei este un mediu 3D abstract.

CONTEXT
Principala sarcină a fost aceea de a decora spațiul în formatul unei proiecții 3D la 360 de grade. Pe lângă elaborarea unui plan general, au fost luate în considerare caracteristicile arhitecturale ale spațiilor din interiorul și exteriorul clădirii. Intenția a fost să-i cufunde pe invitați în lumea fantastică a magiei nupțiale și să creeze o atmosferă tradițională printr-un procedeu modern.

PROVOCĂRI
Pregătirea materialului video s-a realizat în condiții neclare, în sensul că nu am beneficiat de o cunoaștere suficientă a mediului. Având în vedere faptul că respectiva clădire era încă în construcție, s-a dovedit a fi imposibilă înțelegerea deplină a unor detalii foarte importante cu privire la spațiu, precum dimensiunile. De exemplu, cu puțin timp înainte de ziua implementării, am descoperit că o parte dintre elementele interioare ale camerei de hotel erau făcute din marmură neagră. Iar aceasta nu este o suprafață ideală pentru proiecție. Timpul acordat repetițiilor a fost limitat, ceea ce ne-a minimizat ocazia de a face ajustări.

SOLUȚII
În condițiile în care nu cunoșteam pe deplin caracteristicile tehnice ale spațiului de desfășurare, echipa noastră a fost nevoită să ia numeroase decizii. De asemenea, a trebuit să facem deplasări suplimentare pentru a clarifica proporțiile locului și pentru a testa gradul de reflexie al materialelor. Echipa noastră a testat și locații individuale în momentul în care acestea erau pregătite. Hotelul a fost finalizat cu două zile înaintea evenimentului. Atunci, am reușit să punem rapid cap la cap toate progresele făcute anterior. Această abordare ne-a permis să desfășurăm cu succes evenimentul.

REZULTATE
Acest eveniment a fost primul de asemenea proporții și a stabilit standardul în ceea ce privește nivelul de grandoare al multora dintre evenimentele ce vor fi organizate aici.

Companie desemnată: Magic Innovations, Bilogorodka, Kiev, Ucraina
Locație: Nunta Regală, Yerevan, Armenia.
Proiect: Nunta Regală
Categorie: Ospitalitate

Sursa: digitalsignageconnection.com