Scroll to top

Personalizează-ţi acum afacerea prin digital signage! Ai 5 avantaje care nu pot fi ignorate


Digital Signage

Pregăteşte-ţi afacerea pentru o experienţă complet personalizată! Implementarea soluţiilor de digital signage devine cu adevărat eficientă atunci când este adaptată unui business respectând o serie de factori.

Timp câştigat. Dacă vei dori să personalizezi soluţiile de digital signage, va fi nevoie, înainte de toate, să ceri părerea unei persoane specializate în acest domeniu. În felul acesta, vei câştiga timp – nu mai trebuie să te documentezi, să aloci ore întregi pentru a afla ce te interesează. Desigur, nimeni nu ne interzice să ne informăm, însă există oameni specializaţi în anumite domenii, oameni care aşteaptă să ne ajute cu variante şi să ne îndrume spre alegerea potrivită.

Bani economisiţi. Tehnologia digitală evoluează neaşteptat de rapid, câştigă teren de la o zi la alta, iar display-urile fel de fel, outdoor sau indoor, ne atrag atenţia din ce în ce mai mult. S-ar putea să îţi fi plăcut şi ţie un anume videowall dintr-un anume loc şi, prin urmare, ţi-ai dori ceva asemănător în micul tău business. Te-ai gândit, însă, dacă se potriveşte spaţiului pe care îl ai? Sunt şanse ca un totem digital sau ceva de dimensiuni mai mici să se armonizeze mai bine cu estetica încăperii. Şi-atunci, bugetul se modifică. Iată un alt motiv pentru care este recomandat să personalizezi soluţiile de digital signage.

Imagine de business valorificată. Tehnologia digitală face parte din cartea de vizită a unui brand – este o realitate evidentă dacă ne uităm în jur; numeroase companii, afaceri mici sau mari, mall-uri, magazine, farmacii, restaurant sau bănci au cel puţin un display cu conţinut destinat clienţilor (sau angajaţilor, în funcţie de caz). Prin integrarea semnalizării digitale facem mai mult decât a „a fi în pas cu tendinţele“ – oferim informaţii extra, consolidăm nu doar o imagine de brand, ci punem bazele unei poveşti vizuale.

Fidelizăm relaţia cu clienţii. A implementa soluţii de digital signage nu înseamnă doar a alege display-ul potrivit în locul potrivit. Înseamnă şi a personaliza conţinutul în funcţie de interesele clienţilor, de vârstă, de preocupări. Este posibil să fie nevoie de un soft personalizat, care să dea viaţă unui conţinut adaptat. Interacţionând, de exemplu, cu un ecran digital, avem acces la un alt fel de experienţă. Prin interacţiune, se pot crea stări de surpriză şi delectare, se pot alege lucruri, avem parte de satisfacţia răspunsului primit şi de reacţia imediată.

Creăm o atmosferă. Studiu de caz: aveţi o mică afacere cu bijuterii handmade? Imaginaţi-vă, în micul şi cochetul magazin pe care îl deţineţi, un display pe care rulează povestea bijuteriei vedetă din colecţie – de la idee, la forma finală. Sau un dispozitiv interactiv, prin care clientul îşi poate alege, după ce completează un quizz, care este piatra preţioasă norocoasă. Iată cum digital signage depăşeşte aparentele limite ale detaliilor de tip tehnic şi atinge tărâmuri de vis. Vestea bună e că aceste soluții se pot adapta oricărui tip de afacere, iar un consilier pasionat, ideal specializat în dezvoltarea de software și hardware custom, va schița varianta cea mai potrivită naturii bussiness-ului.

Te aşteptăm în showroom-ul iTotem pentru a vedea, punctual, cum poveştile pot deveni realitate prin adaptarea corectă şi inspirată a soluţiilor de digital signage!