Scroll to top

Restaurantele și digital signage: conținut smart pe display-uri cu sau fără touch


Digital Signage

Atunci când vrem să integrăm soluțiile de digital signage într-un restaurant, singura limită este imaginația. Pe display-uri cu sau fără touch, conținutul poate varia de la simpla prezentare a meniului, până la promovarea preparatelor la ofertă sau anunțarea serilor de entertainment.

Crearea de meniuri digitale interactive
Meniurile digitale interactive au revoluționat deja modul în care funcționează industria modernă de servire a mâncării de tip fast food. Oamenii s-au adaptat rapid, iar timpul de așteptare s-a redus. Modelul poate fi preluat și de către restaurantele tradiționale – posibilitatea de a alege din meniurile interactive, de a nu mai aștepta să preia cineva comanda sunt două dintre avantaje.

Video-uri cu prezentarea ingredientelor sau sugestii de combinații
Sunt multe lucruri legate de prepararea unui fel de mâncare pe care oamenii și-ar dori să le afle, cum ar fi, de exemplu, prezentarea ingredientelor. O altă idee ar fi sugerea de combinații de ingrediente. Oricare ar fi varianta, odată ce sugestiile sunt prezentate apetisant și cu profesionalism, cresc șansele comenzilor pentru anumite preparate și ajută în luarea unei decizii.

Promovarea prin afișajul digital a produselor la ofertă
Controlarea conținutului digital permite actualizarea lui de fiecare dată când este nevoie. Atunci când, de exemplu, anumite preparate sunt în cantități mai mari (fie s-a gătit prea multă ciorbă sau prea multă carne), ele pot fi promovate prin afișajul electronic, cu o reducere de preț. Gusturile sunt diferite, iar dacă unii doresc să experimenteze combinații și mâncăruri noi, o bună parte preferă preparatele clasice. Important este ca oamenii să afle noutățile din meniu, modificările de preț, ofertele.

Seri de relaxare anunțate prin afișajul electronic
Semnalizarea digitală aplicată la restaurante nu înseamnă doar comandarea meniurilor sau consultarea ingredientelor ori aflarea noutăților legat de oferte. Semnalizarea digitală poate implica și ideea de promovare a serilor de entertainment care au loc într-un restaurant – seri de karaoke, concerte, spectacole de stand up comedy. Afișele/ posterele clasice care trebuie refăcute la fiecare nou eveniment se pot înlocui cu video-uri scurte de anunțare a momentului respectiv.

Foto: pixabay.com