Scroll to top

România încă nu este deschisă la soluţii profesionale de Digital Signage


Digital Signage

Licenţiat în Management Marketing, Eduard Tronaru conduce departamentul de marketing al Panasonic de peste 8 ani, timp în care a contribuit cu succes la dezvoltarea multor proiecte interesante. În interviul acordat site-ului nostru, am vorbit despre tehnologia Digital Signage şi soluţiile oferite de companie – de la procesoare de ultimă generaţie, până la monitoare profesionale -, dar şi despre cât de deschişi sunt românii la implementarea soluţiilor de digital signage.

INTERVIU

Prin ce se diferenţiază compania dumneavoastră de concurenţă, privind produsele destinate tehnologiei digital signage?
Se diferenţiază prin Smart Display Module – ultima generaţie de procesoare de la Intel, care se integrează perfect în soluţii de digital signage, şi monitoarele profesionale de la Panasonic, echipate cu intrare de slot SDM.

Care sunt atuurile pe care mizaţi pentru a câştiga o cotă cât mai mare din piaţa de  digital signage? Ce segmente de produse acoperiţi din această piaţă?
Segmentele pe care le acoperim sunt de la prezentări wireless pentru conferinţe cu ajutorul Press IT – transmiţător wireless de la PC la Display, monitoare Premium, Advance, Entry level, până la monitoare dotate cu touchscreen infrared, soft de monitorizare şi control care permite transferul informaţiilor din PC via LAN.

Sunt românii deschişi la implementarea soluţiilor de digital signage?
Din păcate, nu aş putea spune că România este deschisă la soluţii profesionale de Digital Signage. Chiar dacă Panasonic are în portofoliu produsele şi soluţiile potrivite, cu o calitate şi tehnologie avansată, România este un teritoriu în care se caută soluţiile ieftine.

Cum asiguraţi service-ul?
Asigurăm această zonă prin service-uri autorizate Panasonic.

Ce tip de garanţii puneţi la dispoziţie şi care este perioada de garanţie?
Garanţiile noastre acoperă o perioadă de 3 ani.

Ce ne puteţi spune despre softul de gestiune? Cât de uşor este de setat şi utilizat soft-ul de gestiune? Aveţi colegi care să ajute clienţii în această privinţă?
Panasonic este deschis oricărui soft de gestiune, prin urmare, colaborăm cu echipe specializate atunci când este nevoie de instalarea softului.

Ce sfaturi le-aţi da celor care pun semnul egal între un display de larg consum şi un display folosit în digital signage?
Un model de larg consum este destinat funcţionării de tip casnic, aproximativ 8 ore /zi, pe când un model dedicat f-rii 24/7 va avea o durată de viaţă chiar de până la 20000 de ore.

Cu ce noutăţi va veni compania dvs. în 2021, legat de piaţa de digital signage?
Panasonic poate oferi soluţii integrate personalizate cerinţelor clienţilor.

 

Foto deschidere: panasonic.net