Scroll to top

Soluții de digital signage pentru afacera ta. E timpul să le pui în practică!


Digital Signage

Surprinzător sau nu, în anul pandemiei s-a înregistrat un număr record de noi afaceri deschise în America. La fel de surprinzător au stat lucrurile și în România – în perioada martie-august 2020, peste 40.000 de noi firme au intrat pe piață, informează hotnews.ro.

Dacă pandemia a închis multe porți, pe de altă parte a deschis noi oportunități de bussiness. În egală măsură, a lansat și o provocare: aceea de a ne adapta la noile condiții/ noul context. Migrarea spre online a fost uriașă, în întreaga lume și în majoritatea industriilor. Dar s-a mai întâmplat ceva: dacă tehnologia digital signage a luat amploare în afara țării (mai exact, s-a reinventat rapid și chiar spectaculos), și la noi a început să își facă simțită prezența (e drept că timid, însă, chiar și-așa, nu poate fi ignorată, domeniul bancar fiind, de exemplu, destul de activ în acest sens).

Implementarea soluțiilor de digital signage reprezintă o investiție în viitor. Oricât de clișeistic ar suna afirmația, să nu uităm că încetul cu încetul vom ieși din pandemie, iar oamenii vor reveni la vechile obiceiuri: mersul la mall/ școală/ licee/ universitate/ restaurante/ baruri și alte locuri publice va reintra în normalitate. Or soluțiile de digital signage reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de a comunica cu cei care frecventează locurile enumerate mai sus, fapt dovedit încă dinainte de pandemie (în afara țării, soluțiile de digital signage au depășit de mult stadiul de „ceva nou“, ele fac parte deja din strategia de marketing a afacerilor mici sau mari, din educație, domeniul sănătății, HoReCa etc).

Revenind la normalitatea multașteptată, tehnologia digital signage va avea ocazia să își arate versatilitatea prin susținerea și mediatizarea regulilor, normelor și a restricțiilor pe care le vom aplica în viitor (exemplu: totemurile digitale prevăzute cu sisteme de igienizare a mâinilor, display-urile amplasate strategic, cu mesaje tematice, popularizarea tehnologiei touchless, metode digitale de a gestiona/ limita numărul vizitatorilor etc.).

Așadar, atunci când există un anumit nivel de cunoștințe tehnice, când se înțelege că o campanie de marketing presupune mai mult decât promovarea clasică, dar mai ales când se știe ce înseamnă a vinde și a aduce un produs în atenția consumatorilor, implementarea soluțiilor de digital signage într-o afacere este un pas firesc. Nu este nevoie decât de înțelegerea principiilor de bază, alegerea produselor potrivite sau a unui partener potrivit, de furnizare a serviciilor de digital signage, care să înțeleagă nevoile afacerii respective și să se plieze la ele. Plaja de implementare a soluțiilor de digital signage este infinită: de la cafeneaua din cartier, până la campusurile universitare, de la clinici, spitale, centre SPA, până la mall-uri, stadioane, muzee și aeroporturi.

Citește și:
Soluții complete de digital signage: 5 motive să vizitezi showroom-ul iTotem
Soluții de digital signage în restaurante: 10 soluții pentru un conținut de 5 stele
Cum să creezi un videowall original

Foto: novisign.com