Scroll to top

Top 7 avantaje ale dispozitivelor de citire a ingredientelor de pe produse


Digital Signage

Soluţiile de digital signage încep să facă parte, din ce în ce mai activ, din viaţa consumatorilor. Un exemplu îl reprezintă dispozitivele de citire a ingredientelor de pe produse, despre care aţi citit recent pe blogul nostru. Iată top 7 avantaje ale acestora:

  1. Sunt uşor de utilizat. Prin simpla scanare a codului QR de pe produse, clienţii pot afla pe loc informaţiile esenţiale despre ingredientele folosite în fabricarea produsului respectiv.
  2. Oferă informaţii de interes. Pentru că avem dreptul de a şti cât mai multe despre produsele pe care intenţionăm să le achiziţionăm, un dispozitiv de citire a ingredientelor nu poate fi decât un sprijin în acest sens.
  3. Ajută în luarea unei decizii. Este normal să fim nehotărâţi, însă orice ajutor din afară este binevenit atunci când trebuie să luăm mai repede o decizie. Informaţiile afişate în urma scanării oferă detalii despre ingrediente – ştim astfel dacă sunt elemente de evitat (în cazul în care avem alergie la ceva anume) sau, dimpotrivă, ni se potriveşte ce alegem.
  4. Deschid portiţe spre feedback-uri din partea clienţilor. Un client mulţumit de un dispozitiv de citire a ingredientelor va spune mai departe despre ele – fie prin social media, fie prin alte căi. De asemenea, un client care are sugestii de făcut sau lucruri pe care le-ar dori îmbunătăţite va proceda la fel. Orice feedback – pozitiv sau negativ – ajută un brand să evolueze, oricare ar fi natura lui.
  5. Producătorul oferă transparenţă privind produsele comercializate. Transparenţa este, fără doar şi poate, unul dintre cele mai mari avantaje ale dispozitivelor de citire a ingredientelor. Alegând să informeze consumatorul, producătorul îşi valorizează încrederea şi totodată politica de comercializare.
  6. Magazinul-gazdă beneficiază de un câştig de imagine. Implementând soluţii de digital signage, chiar şi prin adoptarea dispozitivelor de citire a ingredientelor, domeniul retail câştigă în imagine. Tehnologizarea relaţiei cu clienţii este un pas potrivit în trepidanta evoluţie a mijloacelor de comunicare moderne.
  7. Cresc şansele ca clientul să revină în magazinul respectiv. Criteriile după care alegem un magazin privesc şi eficienţa lui, ce aduce în plus experienţei cumpărăturilor, cum ne valorifică timpul. În calitate de cumpărători, vom alege ceea ce ne ajută şi nu ceea ce ne îngreunează alegerile, ceea ce e nou şi atrăgător, ceea ce ne oferă transparenţă şi deschidere.

Îţi doreşti să integrezi dispozitivele de citire a ingredientelor în afacerea ta? Vino în showroom-ul nostru pentru o consultanţă gratuită şi pentru a vorbi mai multe despre digital signage, despre soluţiile potrivite business-ului tău.