Scroll to top

Unic în lume: prima experiență digitală cinetică vine din Abu Dhabi


Digital Signage

Un cub rotativ de 4 metri pătrați, prevăzut în interior și în exterior cu ecrane digitale sincronizate, pare să fie noua senzație a inovațiilor din domeniul digital signage.

Spectaculosul cub a fost prezentat în premieră la Pixoul Gaming VR, un complex situat în Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), în care gamingul online atinge alte niveluri datorită simulatoarelor de realitate virtuală.

BrightSign este numele companiei care gestionează conținutul media al cubului, iar conceptul îi aparține lui Paul Hamilton și echipei sale, director al Pixoul Gaming. Instalația digitală a fost construită de DigiComm, o firmă cu sediul în Dubai, și se spune că greutatea acesteia este de aproximativ patru tone, putând susține șase persoane în același timp.

Instalația include 38 de playere BrightSign DX234, care rulează conținut sincronizat pe 123 de ecrane LG (de 55 și 49 de inci), toate poziționate atât în interiorul, cât și în exteriorul cubului rotativ. Conținutul display-urilor din afară este creat cu ajutorul unui software BrightAuthor cu grafică Science Fiction, iar cel din interior furnizează o experiență media de 3 minute – cu informații despre utilizarea Pixoul Metaverse și experiența oferită de realitatea mixtă. Vocea care narează este a unui avatar.

De la o zi la alta, tehnologia digitală nu încetează să ne surprindă. Experiența clientului/ utilizatorului este pusă pe primul loc, indiferent de amploarea proiectului. Un exemplu, pe plan local, este noul dispozitiv Market•r, care dinamizează informația și, în același timp, experiența într-un magazin (și nu numai!). Prin accesarea lui, ușoară și intuitivă, clientul este automat stimulat să interacţioneze cu produsul și să afle mai multe detalii despre acesta.

Vrei să povestim mai multe despre digital signage, despre soluția potrivită afacerii tale sau despre modul în care ai putea integra noul Market•r la raft? Nu ezita să ne contactezi.

Citește și: