Scroll to top

Un video wall spectaculos transformă spațiul din Bebe Tei


Digital Signage

Magazinul Bebe Tei (Plaza România) continuă procesul de implementare a comunicării moderne, apelând la soluțiile de digital signage. După totemurile digitale personalizate, spectaculosul video wall poziționat într-una dintre încăperile-cheie ale magazinului îmbogățește experiența clienților și pune în valoare conținutul media specific.

DETALII PROIECT

COORDONATELE PROIECTULUI REALIZAT DE ITOTEM PENTRU BEBE TEI
Bebe Tei a dorit continuarea procesului de implementare a mijloacelor moderne de comunicare, apelând la soluțiile de digital signage. Amplasarea unui video wall într-una dintre încăperile principale ale magazinului îmbunătățește experiența clienților prin cel puțin trei moduri: acces vizibil și direct la măsurile luate pentru stoparea răspândirii COVID-19, aflarea noutăților privind promoțiile/ofertele, dar și categoriile de produse intrate recent pe stoc (evidențiate prin reclame), crearea unei atmosfere moderne prin dimensiunea video wall-ului și calitatea imaginilor rulate.

CARE AU FOST SOLUȚIILE DE DIGITAL SIGNAGE PUSE ÎN PRACTICĂ DE ITOTEM
În realizarea proiectului, un avantaj esențial a fost spațiul generos pus la dispoziție pentru poziționarea video wall-ului. Privit frontal sau din lateral, oricare ar fi unghiul de contact vizual, video wall-ul oferă aceeași vizibillitate. Prezența lui modifică spațiul într-un mod creativ. Soluția cu care a venit iTotem, plecând de la coordonatele date, a fost montarea unui video wall de 55″, cu video controller 4k și soft Novisign asigurat de iTotem.

Un video wall spectaculos transformă spațiul din Bebe Tei

Un video wall transformă spațiul din magazinul Bebe Tei (Plaza România)

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE:

AVANTAJE

  • conștientizare: acces direct la mesajele contextuale, de prevenire a răspândirii COVID 19;
  • varietate: mesajele informative alternează cu conținutul media specific magazinului – evidențierea promoțiilor, valorificarea portofoliului de produse;
  • dinamizare: atmosfera generală și spațiul în sine devin mai energice datorită prezenței video wall-ului;
  • vizibilitate: excelenta poziționare a video wall-ului permite un bun contact vizual;
  • creșterea vânzărilor: amplasarea video wall-ului dă valoare spațiului și crește șansele consumatorilor de a se opri asupra produselor din locul respectiv.

DEZAVANTAJE:
– deoarece peretele pe care a fost instalat video wall-ul este un perete cu protecție împotriva incendiilor, a fost nevoie de instalarea unui suport, fapt care a dus la o mică reducere a spațiului.

SPECIFICAȚII
Client: Bebe Tei (Plaza România)
Task: valorizarea produselor din portofoliu, evidențierea promoțiilor, ofertelor zilei/ săptămânale/ de sezon, dinamizarea spațiului;
Data execuției: octombrie 2020
Tehnologie: Video wall de 55″, cu video controller 4k și soft Novisign by iTotem