Scroll to top

Soluții complete de digital signage

Cine suntem şi ce oferim

Suntem o echipă experimentată, formată din oameni specializați în IT, design, fotografie și prelucrare foto, conținut media, care oferă în România și în afara țării soluții complete de digital signage personalizate, dar și crearea de conținut (imagine/fotografie, video, text, prezentări, tururi virtuale, video dronă, grafică).

Ai un business care presupune comunicarea directă cu clientul? Contactează-ne și îți venim în ajutor.

Întrebări frecvente

FAQ

Ce este digital signage?

Digital Signage este o modalitate de a afişa un conţinut media pe monitoare sau ecrane profesionale, prin intermediul unei interfeţe, având ca scop prezentarea de informaţii, spoturi publicitare şi nu numai. Avantajul unui astfel de afişaj electronic constă în impactul mai mare pe care îl poate avea asupra clientului comparativ cu clasicul banner. În plus, el poate fi folosit în spaţii dintre cele mai variate: de la farmacii, bănci, centre comerciale, super și hipermarketuri, până la magazine de cartier, instituții de stat sau private, hoteluri, spitale, muzee, restaurante etc. Este un mijloc de comunicare vizibil și cu impact direct asupra clientului.

Ce aduce în plus ITOTEM faţă de serviciile celorlalte firme de profil din România?

În România, sectorul de digital signage nu este încă suficient de dezvoltat, se poate spune că suntem la început de drum. Cei mai mulţi încă recurg la varianta clasică, folosirea stick-ului ca suport media: materialele sunt trimise electronic, sunt descărcate și stocate pe un stick care urmează să fie montat pe monitor. Pe termen lung, însă, este mai avantajos să apelezi la o soluție mai comodă, accesarea unei platforme care să poată fi manageriată de la distanță, dintr-un singur loc. ITOTEM oferă soluţii complete de digital signage personalizate, dar şi crearea de conținut media (imagine/fotografie, video, text, prezentări, tururi virtuale, video dronă, grafică). Pentru realizarea totemului customizat, folosim monitoare profesionale BenQ, LG, Panasonic s.a. Administrăm reţelele de digital signage, oferim consiliere şi, în plus, putem transforma orice suprafață vitrată într-o suprafață media. Avantajul acestei din urmă proceduri constă în faptul că, fiind în interiorul unui spaţiu comercial, nu este nevoie de autorizație de la primărie.

Poate avea afacerea sau compania mea beneficii dacă apelez la servicii de digital signage?

Aveţi un mesaj care doriţi să ajungă la potenţialii clienţi? Vreţi să atrageţi o audienţă cât mai mare folosind o metodă efectivă şi eficientă care va creşte vânzările sau vă va face cunoscute serviciile pe care le oferiţi? Atunci răspunsul este Da!, digital signage este potrivit pentru dumneavoastră. Această formă de prezentare a unui produs sau serviciu face tranziţia spre noul mediu fără efort şi fără costuri uriaşe.

Unde poate fi folosit digital signage?

Digital signage poate fi folosit în orice spaţiu unde poţi integra un monitor LCD pentru a putea fi vizibil clienţilor… Posibilităţile sunt nenumărate: farmacii, bănci, centre comerciale, super și hipermarketuri, magazine de cartier, instituții de stat sau private, hoteluri, spitale, muzee, restaurante etc.

Există restricţii și reglementări privind drepturile de autor?

Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că respectați legile privind drepturile de autor. ITOTEM nu este responsabil de încălcarea drepturilor de autor asociate contului dvs. Asigurați-vă că primiți aprobarea completă scrisă pentru conținutul media utilizat în prezentarea produsului ori a serviciului. ITOTEM va elimina conținutul reclamat ca încălcând drepturile de autor.

Ce formate de fişiere suportă device-uri folosite pentru totemuri?

Printre formatele de fişiere media suportate sunt incluse:

  • Format video: MP4 (cu codare AVC) pentru aplicaţii Android, Windows şi Chrome OS;
  • Imagini: PNG, GIF, JPEG şi JPG;
  • Sunet: M4A (cu codare AVC).

Clienţii ne recomandă

Mărturii

Recomand serviciile oferite de ITOTEM. Am primit sfaturile potrivite pentru afacerea mea şi mă bucur că acum produsele noastre sunt prezentate clienţilor într-un mod prietenos şi inteligent în acelaşi timp.

- Anisia Predesel -

P4Y

Este foarte important să ştii să faci cunoscut un produs, clienţilor. Mă bucur că afişajul digital face parte din modul nostru deprezentare. Pentru mine, ITOTEM înseamnă empatie, eficienţă şi promptitudine.

- Ionuţ Bleau -

Omega Pharma

Când am văzut primul totem, am zis <<Wow, vrem şi noi aşa ceva!>>. Am apelat la echipa ITOTEM, am discutat amănunţit despre proiect, iar acum nu pot decât să mă bucur de rezultat: reclamele noastre sunt la locul potrivit!

- Grig Ionescu -

Stada

Farmacia Tei
0

Display-uri

Vizibilitate sporită

0

Țări

Prezență națională și internațională

0

Clienți fericiți

Feedback pozitiv