Scroll to top

Soluții de digital signage pentru restaurante

Display-uri indoor personalizate pentru Mado (Iulius Mall Iași)

Semnalizarea digitală în cazul restaurantelor de tip fast food (și nu numai) are avantaje multiple. Fie că este vorba de afișarea meniurilor la zi, de evidențierea unor anumite produse ori de promovarea unor campanii, tehnologia digitală reprezintă un mod minunat de a comunica informațiile esențiale din portofoliu.

Detalii proiect

Coordonatele proiectului realizat de iTotem

Clientul și-a dorit amplasarea mai multor display-uri în interiorul spațiului de comandă și servire a produselor, ținând cont de coordonatele locului, dar și de zona de mese, amenajată în vecinătatea restaurantului. Prin urmare, criteriul vizibilitate a fost esențial în realizarea proiectului.

Care au fost soluțiile de digital signage puse în practică de iTotem

Montarea unui set de 7 display-uri, integrate într-un schelet de metal de înaltă calitate, a fost soluția cu care a venit iTotem. Planul ușor înclinat al suportului îndeplinește integral criteriul vizibilitate. Meniurile și produsele afișate sunt vizibile inclusiv dintr-un plan mai îndepărtat.

Avantaje și dezavantaje

AVANTAJE

  • Planul ușor înclinat al display-urilor asigură vizibilitate sporită (din picioare și de la mese, din zona apropiată restaurantului);
  • Dimensiunea display-urilor, de asemenea, contribuie la eficientizarea vizibilității (inclusiv de la distanță);
  • Display-urile au și funcție estetică, se integrează armonios în decorul restaurantului;
  • Luminozitatea de înaltă calitate evidenţiază conţinutul media;
  • Conţinutul poate fi gestionat de la distanţă şi schimbat în funcţie de noutățile din meniu, promoții, campanii, produsele cele mai vândute etc;
  • Dat fiind numărul de display-uri, conținutul poate fi organizat în funcție de elementele din meniu (mâncăruri, băuturi, deserturi etc.).

 

DEZAVANTAJE

  • Niciunul

Specificaţii

Client Mado – restaurant de tip fast food localizat în Iulius Mall Iași
Task Evidenţierea produselor din portofoliu
Data execuției Februarie, 2021
Tehnologie Display-uri de înaltă luminozitate şi soft performant

Galerie foto