Scroll to top

Soluții de digital signage pentru Secom

Transformarea unui geam stradal în spațiu publicitar

Transformarea unei suprafețe vitrate într-un spațiu publicitar neconvențional vine la pachet cu o mulțime de avantaje. Atunci când suprafața vitrată este inclusă în spațiul comerciantului, nu mai este nevoie, de exemplu, de drumuri la Primărie pentru a obține autorizații.
Un alt avantaj important este impactul vizual pe care acesta îl are asupra consumatorului: mesajele cheie ale conținutului video și, implicit, prezentarea produsului, sunt transmise încă dinainte de a păși în spațiul respectiv.

Detalii proiect

Coordonatele proiectului realizat de iTotem pentru Secom

Primul pas de la care a plecat realizarea proiectului prin servicii de digital signage a fost descrierea spațiului în care urma să fie amplasat. Prin urmare, dorința clientului, de a transforma un geam într-o suprafață „activă“, pusă în mișcare printr-un conținut video, a fost adaptată la magazinul propriu-zis. Un criteriu de bază este dimensiunea spațiului: în funcție de cât de mare sau mic este.

Care au fost soluțiile de digital signage puse în practică de iTotem

Reconfigurarea suprafeței vitrate a fost posibilă prin montarea unei folii autoadezive speciale pe care, cu ajutorul unui videoproiector, rulează clipuri video puse la dispoziție de către client. Conținutul video rulat pe calculatorul de digital signage se transmite prin intermediul unui sistem wireless. Itotem a oferit un serviciu complet de digital signage prin integrarea mai multor soluții de la companii diferite.

Avantaje și dezavantaje

AVANTAJE

  • Trasmiterea eficientă a mesajelor cheie;
  • Captarea atenției trecătorilor;
  • Utilizarea eficientă a spațiului vitrat;
  • Costurile reduse;
  • Nu necesită autorizații din partea Primăriei.

 

DEZAVANTAJE

  • Conținutul video este vizibil în condiții optime doar în anumite momente ale zilei.

Specificaţii

Client Secom
Task Transformarea unei suprafețe vitrate într-un spațiu publicitar neconvențional
Data execuției Noiembrie, 2018
Tehnologie Videoproiecție pe o suprafață vitrată

Prezentare video