Scroll to top

Soluții de digital signage pentru Bebe Tei

iTotem asigură soluţiile de digital signage în noul magazin Bebe Tei din mall Vitan

Cel de-al patrulea magazin Bebe Tei din Bucureşti şi-a deschis recent porţile. Brandul Tei continuă procesul de inserare a tehnologiei digitale în procesul de informare al cumpărătorilor şi în noul sediu din mall Vitan. Echipa iTotem a implementat soluţii de digital signage, o parte dintre ele în premieră naţională – astfel, în zona Derma Center din interiorul magazinului sunt amplasate 70 de display-uri stretched.

Detalii proiect

Coordonatele proiectului realizat de iTotem pentru Bebe Tei

Clientul şi-a dorit uniformizarea spaţiului prin elemente de tehnologie digitală adaptate la cerinţele incintei. Comunicarea digitală face parte politica Tei, prin ea urmărindu-se prezentarea unui conţinut targetat şi de folos clientului, îmbunătăţirea experienţei în magazine, personalizarea departamentelor.

Care au fost soluțiile de digital signage puse în practică de iTotem

Ţinând cont de solicitările clientului şi de recomandările arhitectului Corina Fraştelni, care s-a ocupat de estetica spaţiului, iTotem a amplasat un video wall cu 4 display-uri (de 49 inch) în zona caselor, la ieşirea din magazin, 3 ecrane LED în alte puncte-cheie din magazin şi 70 de display-uri stretched în departamentul Derma Center. Display-urile au fost personalizate cu ramă albă şi realizate la o dimensiune specială, iar LED-urile la fel, au fost customizate în funcţie de cerinţele proiectului. Pentru o mai bună rezoluţie, s-a inclus şi un video wall controller, ale cărui avantaje sunt net superioare comparativ cu soluţia daisy chain.

Avantaje și dezavantaje

AVANTAJE

  • Impact vizual puternic;
  • Design modern şi unitate de stil în magazin;
  • Conţinut targetat;
  • Conţinut actualizat permanent;
  • Potenţial de a atrage noi cumpărători (prin plasarea videowall-ului în zona cu trafic);
  • Îmbunătăţirea experienţei clientului;
  • Dinamizarea spaţiului.

 

DEZAVANTAJE

  • Dată fiind dimensiunea LED-urilor (sunt module, mici), pentru a fi poziţionate perfect, este nevoie de o structură metalică impecabilă, fapt ce presupune timp mai mult şi atenţie sporită.

Specificaţii

Client Bebe Tei
Task Integrarea tehnologiei digitale în arhitectura spaţiului într-un mod atrăgător şi de impact
Data execuției Octombrie 2021
Tehnologie Display-uri stretched, video wall cu 4 display-uri de 49″, ecrane LED de mari dimensiuni, video wall controller, aplicație software CMS: iTotem

Prezentare video

Galerie foto