Scroll to top

Soluții de digital signage pentru Bebe Tei

Totemuri digitale personalizate pentru magazinul Bebe Tei

Totemurile digitale personalizate pentru Bebe Tei fac parte dintr-un proiect creat în întregime de iTotem, plecând de la cerinţele clientului. În jurul unor display-uri de digital signage am construit trei tipuri de totemuri: totem digital în varianta landscape, totem digital în varianta portret şi un totem digital cu faţă dublă de tip portret.

Detalii proiect

Coordonatele proiectului realizat de Itotem pentru Bebe Tei

Bebe Tei şi-a dorit ca, în anumite zone din magazin, să fie amplasate totemuri digitale mobile prin intermediul cărora să promoveze diverse produse aflate la promoţie. O cerință în realizarea acestor totemuri a fost stabilitatea lor, pentru a oferi siguranţă consumatorilor, dar, în scelași timp, să fie și uşor de manevrat, pentru a fi mutate cu ușurință dintr-un loc în altul al magazinului.

Care au fost soluțiile de digital signage puse în practică de ITOTEM

În realizarea acestui proiect, soluţiile oferite de iTotem au constat în construirea unei structuri  metalice de culoarea şi forma dorite de client, plecând de la display-urile de digital signage. Display-urile folosite sunt de mai multe tipuri, în funcţie de cerinţele tehnice. Softurile utilizate sunt NoviSign (iTotem fiind reprezentant exclusiv în România) şi X-Sign de la BenQ. Soluţiile de digital signage oferite de noi pentru Bebe Tei includ şi procesul de gestionare şi mentenanţă al celor trei totemuri digitale mobile.

Avantaje și dezavantaje

AVANTAJE

  • Amplasarea totemurilor digitale în puncte-cheie din magazin îmbunătăţeşte experienţa consumatorului prin oferirea de informaţii la zi despre diverse promoţii şi produse;
  • Pentru că sunt dotate cu roţi, totemuri digitale permit mutarea lor, cu ușurință, dintr-un loc în altul;
  • Au nevoie doar de o priză pentru a se alimenta;
  • Managementul totemurilor digitale este făcut de la distanţă;
  • Mentenanţa este oferită tot de iTotem.

 

DEZAVANTAJE

  • Au conexiune wireless şi, nefiind cel mai stabil tip de conexiune, este preferabilă conexiunea prin cablu;
  • În anumite situaţii, dimensiunea totemurilor digitale poate fi un dezavantaj raportat la spaţiu, cu alte cuvinte, nu pot fi amplasate în orice tip de spaţiu (două criterii de bază sunt mărimea zonei şi traficul zonei).

Specificaţii

Client Bebe Tei
Task Evidenţierea promoţiilor din magazinul Bebe Tei (Plaza România)
Data execuției 2018
Tehnologie Totemuri digitale cu display-uri de înaltă performanţă și conținut media administrat prin NoviSign şi X-Sign

Galerie foto