Scroll to top

Oferta noastră

Categorii de Display-uri si Totem-uri

Clienţii noştri

Au apelat cu încredere la serviciile noastre

Obiectivul nostru

Alegem soluţia potrivită afacerii tale

O soluţie potrivită de digital signage înseamnă o soluţie adaptată tipului de business promovat. Gradul ridicat de personalizare este cuvântul cheie al acestei soluţii. Primordială este, în comunicarea noastră cu clienţii, înţelegerea cerinţelor acestora. Iată câteva dintre întrebările la care încercăm să venim cu răspunsuri:

  • Care este scopul vizat?
  • Ce vrea să transmită publicului căruia i se adresează?
  • Ce tip de public vizează?
  • Ce îşi doreşte să evite prin tipul acesta de promovare?
  • Cum se poate pune în practică o idee nouă într-un spaţiu care are sau nu anumite restricţii?

Intenţia noastră nu este de a vinde un display sau un totem, ci de a oferi varianta potrivită şi, implicit, fezabilă, soluţia care să se încadreze în buget şi obiectiv, descrierea paşilor prin care o implementăm, garanţia şi rezolvarea situaţiilor tehnice ce pot apărea de-a lungul procesului.

Soluții complete de digital signage

Prin ce se diferenţiază iTOTEM?

În afară de realizarea de totemuri personalizate şi dotarea lor cu monitoare profesionale BenQ, LG sau Panasonic, iTOTEM oferă şi consiliere, servicii de creare de conţinut media, gestionarea proiectelor (prin administrarea reţelelelor de digital signage), dar pune la dispoziţie şi varianta închirierii dispozitivelor şi a monitoarelor profesionale pentru aplicaţii de digital signage.

Prin digital signage, un brand nu îşi promovează doar produsele sau face cunoscute clienţilor informaţii şi mesaje, ci îşi construieşte şi o carte de vizită. Vizibilitatea este una dintre priorităţile pe care digital signage o are în vedere. Serviciile oferite de iTOTEM sprijină în mod pozitiv acest demers, plecând de la expunerea cât mai eficientă a brandului până la încurajarea şi creşterea vânzărilor prin intermediul display-urilor digitale.

Garanția proiectelor

Avem experiență în multiple industrii

În Bucureşti şi în ţară, afişajul electronic a luat amploare în special în zona de retail şi corporate însă, treptat, tendinţele cresc şi în alte industrii.

Soluţiile de digital signage implementate de Itotem până în prezent acoperă industrii dintre cele mai variate: industria farmaceutică, industria medicală, industria produselor dermato-cosmetice, industria gastronomică, industria suplimentelor alimentare.

Intră în legătura cu noi

Contactează-ne

Este esențial ca soluțiile să fie adaptate la tipul de afacere pe care o deții și pe care vrei să o dezvolți. Scrie-ne și îți venim în ajutor.

0

Display-uri

Vizibilitate sporită

0

Țări

Prezență națională și internațională

0

Clienți fericiți

Feedback pozitiv