Scroll to top

Soluții complete de digital signage

Te aşteptăm în showroom-ul iTotem!

Vino în showroom-ul nostru și hai să povestim mai multe despre digital signage! Te așteptăm aici, în fiecare zi, de luni până vineri inclusiv, între orele 9-17. Îți vom prezenta produsele din portofoliu, vei afla cum funcționează fiecare dintre ele și în ce fel ți-ar putea ajuta businessul. Dacă preferi soluțiile personalizate, putem discuta și pe acest subiect. Tu vii cu întrebările, noi cu răspunsurile și soluțiile. Niciodată tehnologia digital signage nu a fost mai provocatoare!

De ce să vizitezi showroom-ul?

1. Afli noutățile din domeniu

Pentru că suntem pasionaţi de digital signage, ne inspiră tot ce este nou. Noul dispozitiv Market•r este cel mai recent produs creat de noi, pe care de-abia aşteptăm să ţi-l prezentăm.

2. Discuţi cu un expert în digital signage

Primeşti, în felul acesta, informaţiile de care ai nevoie de la o persoană care cunoaşte industria digital signage.

3. Vezi live produsele noastre

Dacă doreşti să îţi îmbunătăţeşti afacerea achiziţionând/ închiriind produse de digital signage, este important să ştii exact cum arată şi să ai toate detaliile despre fiecare în parte. De la produse dedicate (display-uri, playere, video wall controller, splittere, display-uri de înaltă luminozitate şi display-uri industriale) până la produse custom, te aşteptăm cu informaţiile de care ai nevoie.

4. Găseşti inspiraţie

Vizualizarea produselor te poate inspira şi, mai mult de-atât, te ajută să iei o hotărâre. Vizitând un showroom, sunt şanse să găseşti mai repede ceea ce te interesează.

5. Ai posibilitatea de a încerca înainte de a cumpăra sau închiria

Posibilitatea de a testa un produs reprezintă un alt factor care îţi va fi de folos în luarea deciziei potrivite.

Galerie foto

iTotem Digital Signage Showroom

Str. Schitul Dârvari, nr. 2, București, RO