Scroll to top

Soluții complete de digital signage

Te aşteptăm în showroom-ul iTotem!

Showroom-ul iTotem te aşteaptă să-l vizitezi! Începând cu 29 iunie, programează o vizită, în intervalul orar 9.00-17.00, pentru a vedea produsele noastre – de la produse dedicate (display-uri, playere, video wall controller, splittere etc) până la produse custom. Suntem pregătiţi, de asemenea, să îţi răspundem la întrebările pe care le ai privind tehnologia digital signage şi să povestim mai multe despre acest subiect.

De ce să vizitezi showroom-ul?

1. Beneficiezi de promoţii

Dacă vizitezi showroom-ul în prima lună de la deschidere (începând cu 29 iunie), beneficiezi de preţuri promoţionale la produsele de digital signage aflate în stoc.

2. Discuţi cu un expert în digital signage

Primeşti, în felul acesta, informaţiile de care ai nevoie de la o persoană care cunoaşte industria digital signage.

3. Vezi live produsele noastre

Dacă doreşti să îţi îmbunătăţeşti afacerea achiziţionând/ închiriind produse de digital signage, este important să ştii exact cum arată şi să ai toate detaliile despre fiecare în parte. De la produse dedicate (display-uri, playere, video wall controller, splittere, display-uri de înaltă luminozitate şi display-uri industriale) până la produse custom, te aşteptăm cu informaţiile de care ai nevoie.

4. Găseşti inspiraţie

Vizualizarea produselor te poate inspira şi, mai mult de-atât, te ajută să iei o hotărâre. Vizitând un showroom, sunt şanse să găseşti mai repede ceea ce te interesează.

5. Ai posibilitatea de a încerca înainte de a cumpăra sau închiria

Posibilitatea de a testa un produs reprezintă un alt factor care îţi va fi de folos în luarea deciziei potrivite.

Important! Showroom-ul iTotem respectă măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus. În afară de controlarea numărului de vizitatori prin introducerea sistemului de programări, showroom-ul este aerisit regulat, igienizat şi prevăzut cu dispensere cu soluţii dezinfectante. Vă aşteptăm în siguranţă la noi!

Galerie foto

iTotem Digital Signage Showroom

Str. Schitul Dârvari, nr. 2, București, RO